Aannemersbedrijf M. Duinmaijer B.V.

Aannemersbedrijf M. Duinmaijer BV is een gerenommeerd familiebedrijf in de bouwnijverheid, gevestigd op het bedrijventerrein De Volger te De Rijp (Noord-Holland).
Vanaf 1952 verrichten wij nieuwbouw-, verbouw-, onderhoud-, renovatie- en restauratiewerkzaamheden en hebben op dit gebied ruime kennis en ervaring binnen ons bedrijf.

Tot onze opdrachtgevers behoren particulieren, gemeentes, besturen, VVE’s, woningbouwcorporaties en het bedrijfsleven.

Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak, met advisering op maat, deskundigheid en een snelle werkwijze. Daar komt bij dat wij flexibel zijn en eventuele veranderingen tijdens de werkzaamheden zonder problemen kunnen inpassen in uw plan. Door onze jarenlange ervaring, ruime kennis en vakbekwame mensen zijn wij een vertrouwde partner voor de uitvoering van een breed scala aan bouwprojecten.
Op de foto van links naar rechts: Arjan, Frank en Martijn Duinmaijer

Machinale houtbewerking

Machinale houtbewerking of machinaal timmerwerk, waaronder houten kozijnen, deuren, geprofileerde delen en lijstwerk worden door vakbekwame timmerlieden in onze eigen werkplaats gemaakt. Door traditioneel vakmanschap, moderne technieken, een grote voorraad materiaal en een eigen spuiterij kunnen we hierdoor een hoge kwaliteit en snelle levertijden garanderen, voor zowel eigen werk als voor derden (collega aannemers en ZZP’ers).

Bouwgarant

Aannemersbedrijf M. Duinmaijer BV is aangesloten bij Bouwgarant. Bouwgarant is het grootste keurmerk in de bouw. Een aannemer aangesloten bij Bouwgarant heeft aantoonbare ervaring in de bouw en beschikt over de juiste diploma's en verzekeringen.

Ook zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland, de brancheorganisatie voor bedrijven in de bouw- en infrastructuursector.

Leerbedrijf

Aannemersbedrijf M. Duinmaijer BV een erkend leerbedrijf met een actief scholingsbeleid om ook op de lange termijn goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers binnen het bedrijf te houden.

 

Tevens zijn er medewerkers binnen de onderneming in het bezit van het diploma bedrijfshulpverlener (BHV) en het certificaat leermeester.