Laatste nieuws

Nieuwe houtmot-afzuiging, brikettenpers en biomassaketel

20 april 2018
Op een warme dag als vandaag, normaal geen reden om aandacht te geven aan de verwarming in onze eigen bedrijfspand.
Maar bij het zien van de jaarrekening van de energieleverancier worden we wel heel blij!
Afgelopen najaar hebben we geïnvesteerd in een nieuwe houtmot-afzuiging, brikettenpers en biomassaketel.
De spuitruimte en de vloerverwarming van de werkplaats is hier afgelopen winter mee verwarmd. Nu een zomer bunkeren en bij voldoende capaciteit zullen we ook het kantoor erop aansluiten en kunnen we afscheid nemen van onze gasmeter!

Kantoorverdiepingen Keizersgracht met Onyx wand bijna gereed

17 maart 2018
Nog even en dan zijn we klaar met de verbouwing van verschillende kantoorverdiepingen aan de Keizersgracht van Amsterdam.
Eén van de 'eyecatchers' is een Onyx wand in een vergaderruimte. Onyx is een lichtdoorlatend mineraal (natuursteen), welke we met een glazen achterconstructie hebben gemonteerd en aan de achterzijde hebben voorzien van LED-verlichting.
De verdiepingen hebben een moderne en strakke uitstraling, maar door deze Onyx-wand ook een 'warme touch'.

Oplevering nieuwbouw kantoor Van 't Hek

30 juni 2017
Wat een ontzettend leuk en dankbaar initiatief van Van 't Hek!
Bouwcombinatie Duinmaijer en Van der Gragt BV heeft het nieuwe kantoor opgeleverd in Zuidoostbeemster. Deze dag werd afgesloten met een geslaagde barbecue voor alle betrokken medewerkers en partijen. En zo'n moment vraagt natuurlijk om een groepsfoto! Top geregeld Ruud van 't Hek en dank voor het mogen uitvoeren van dit ontzettend mooie project!

Open dag bij Van 't Hek, Zuidoostbeemster

24 mei 2017
Morgen op Hemelvaartsdag is het de traditionele open dag in De Beemster. Zo ook bij Van 't Hek, waar Bouwcombinatie Duinmaijer en Van der Gragt het nieuwe kantoor aan het bouwen is. Nog even en dan wordt het opgeleverd, geheel volgens de LEAN-planning. Tijdens de open dag kan het kantoor, met haar traditionele voorhuis aan de buitenzijde worden aanschouwd. Ontzettend trots om dit te mogen bouwen voor Van 't Hek!

Pagina's