Laatste nieuws

Varend naar het werk

21 januari 2021
Wow! We beschikken sinds kort ook over varend materieel. Hiermee gaan we onder de rook van Amsterdam een hele mooie recreatiewoning bouwen, naar ontwerp van krft architecten.
Vandaag het materieel van de Waalpaal overgevaren, zodat de stalen buispalen de grond in kunnen op dit kleine eiland. "Trossen los!"

Aan- en verbouw Texel

15 december 2020
Fijne mensen en mooie materialen! Op Texel zijn we met een hele fraaie aan- en verbouw bezig van een recreatie villa.
Interieur, styling en directievoering: Johan Beentjes
Architect bouwkundig: Ronno Honingh
Op de foto het koperen dak van Prins dakwerken en rietdekker Axel Wetsteen

Verbouwing Badhoevedorp

27 oktober 2020
In Badhoevedorp een bestaand woonhuis aan het verduurzamen en verbouwen. Onderdeel hiervan is het plaatsen van nieuwe dakkappellen, welke in eigen timmerwerkplaats zijn gemaakt. Het plaatsen hiervan met de autolaadkraan is bij C&P in vertrouwde handen.
Stalen buitenkozijnen worden vernieuwd en binnen de indeling gewijzigd, asbest gesaneerd en helemaal anno nu gemaakt met hoog afwerkingsniveau.

Verduurzaming eigen bedrijfspand M. Duinmaijer BV

7 mei 2020
Ons eigen bedrijfspand hebben we gebouwd in 2001, toen met Siem en Nico Duinmaijer aan het roer van ons familiebedrijf.
Toen waren warmtepompen, zonnepanelen, led-verlichting en biomassaketels niet- of nauwelijks aan de orde. Wel was er een visie dat dit in de toekomst zou gaan gebeuren. Het gehele pand, kantoren en werkplaats werd tijdens de bouw voorzien van vloerverwarming en ook aan een goede isolatie werd gedacht.

Project 'de Silo', uit de steigers

17 mei 2019

Altijd een mooi moment als een pand uit de steiger komt na een verbouwing of renovatie.
Op dit moment wordt de steiger afgebroken op de Korte Papaverweg in Amsterdam (Noord). In het verleden heeft dit pand dienst gedaan als zoutopslag voor de Stadreiniging, nu hebben we de dakopbouw uitgebreid, de gevels hiervan vernieuwd en binnen verbouwd.
Wie goed naar de foto kijkt ziet mooie details als bijvoorbeeld de verdeling van de zinken gevels, maar ook een trotse Johan en Maarten :).

Pagina's