Blog van frank

Open dag bedrijvenpark De Volger

Op 26 september 2015 is er van 11.00-16.00 een open dag van bedrijven op bedrijvenpark De Volger, De Rijp. De open dag wordt officieel geopend door een gedeputeerde.
Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals een speurtocht en live muziek op twee podia. Er zullen diverse activiteiten en speeltoestellen voor kinderen aanwezig zijn.
Aannemersbedrijf M. Duinmaijer BV zal deze dag ook haar deuren hebben geopend voor geïnteresseerden.

Slogan open dag ‘Ondernemen doe je samen’

Vacature: Allround timmerman

22 september 2015

Vacature: Aannemersbedrijf M. Duinmaijer BV is op zoek naar een allround timmerman.

Aannemersbedrijf M. Duinmaijer BV is een gerenommeerd familiebedrijf in de bouwnijverheid.

Sinds 1952 staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Daar zijn we trots op en zie je terug in ons werk.

Onze werkzaamheden bestaan uit nieuw- en verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie in opdracht van particulieren, bedrijven, vastgoedbeheerders, VVE’s en gemeenten.

Opening tuinhuis familie Van Essen, Tuingracht De Rijp

Op vrijdag 22 mei 2015 is er een openingsfeestje geweest bij het nieuw gebouwde kantoor/tuinhuis aan de Tuingracht van De Rijp.
Familie van Essen hadden de medewerkers uitgenodigd welke hebben geholpen bij het realiseren hiervan. Ook enkele bekenden van hen, de dorpsomroeper en Ad Hodde (fotograaf van de Uitkomst) waren aanwezig.
Op de foto het kantoor/tuinhuis vanaf de Meelzak gezien, waarbij de heer Van Essen en Frank Duinmaijer proosten op het mooie eindresultaat.
Foto: Ad Hodde

Van een boom een plank maken!

24 april 2015
Aan de Middenweg van de Beemster zijn we het dak van een boerderij aan het restaureren.
Door een lekkage is een gedeelte van de authentieke dakdelen in slechte staat. Een mooie uitdaging is om exact dezelfde delen hiervoor de verkrijgen, zodat deze aansluitende op het bestaande. Bij toeval hadden we in onze eigen opslag nog een stam van een boom liggen welke hier exact mee overeen kwam.
Van bomen tot planken zagen dus!

Daklicht Amsterdam Zuid

16 april 2015
Vandaag is het daklicht gemonteerd in het pannendak van de zolderverdieping, tijdens de verbouwing van een luxe woonhuis in Amsterdam Zuid. Op de foto Dennis en Pascal welke de uitvoering hiervan perfect hebben verzorgt.
Het daklicht geeft uitzicht over de RAI en de Zuidas en is één van de huzarenstukjes van deze luxe totaalverbouwing.
Het ontwerp en management wordt verzorgt door Hofman Dujardin Architecten.

Verbouwing luxe villa Bergen vordert

26 maart 2015
De verbouwing aan de Rondelaan in Bergen vordert. Buiten wordt het grondwerk uitgevoerd en binnen worden onder andere de badkamers van Coprox voorzien en de eiken binnendeuren afgehangen. Naar alle tevredenheid van de opdrachtgever zo blijkt, omdat we recentelijk ook opdracht hebben gekregen voor het bouwen van een tuinhuis op hetzelfde perceel, welke ook door bouwburo Roodhart is ontworpen. Op de foto Jeffrey en Bas voor hun uitgevoerde vakwerk, terwijl Gijs de tuin aan het egaliseren is.

Pagina's