Winkel verbouwing Beethovenstraat 23 Amsterdam

Aan de Beethovenstraat 23 te Amsterdam, hebben we een voormalige reiswinkel verbouwd.
Er is een nieuwe vidé ingekomen met een industrieel uiterlijk. Deze is te bereiken door een RVS trap met glazen treden.
De kunststof pui is vervangen door een nieuwe, origineel gemaakt door het gebruik van teakhout, maar wel met allemaal kleine isolatie-ruitjes.
Samen met de opdrachtgever zijn de verschillende onderdelen uitgedacht, ontworpen en gemaakt.

Voorgevel
Overzicht winkel Beethovenstraat
Overzicht winkel Beethovenstraat
Bovenaanzicht RVS trap met glazen treden
Teakhouten pui binnenzijde
Overzicht met vide
Bovenaanzicht RVS trap met glazen balustrade
Tweede bovenaanzicht met RVS trap met glazen treden
Overzicht op de vide
Overzicht op de vide 2
Detail teakhouten kozijn met kleine isolatieruitjes
Oude voormalige voorgevel Beethovenstraat 23 - D-reizen

Project trefwoorden: