Referenties


Wat zeggen onze klanten over ons. Hieronder een selectie van reacties.


NaamAnrik Engelhard
PlaatsAmsterdam Noord
ReactieMet Duinmaijer bv heb ik een lange werkrelatie van circa 7 jaar. Ze bouwden een tuinhuis van goede kwaliteit van 46 m2 in een heel prettige samenwerking, volgens tijdschema en begroting. Nu na zo'n 7 jaar jaar blijkt dat Duinmaijer goed werk heeft geleverd.

Recent is een vast raam vervangen aan ons woonhuis, het had zijn tijd gehad.
Het nieuwe raam ziet er prima uit en is prachtig gemonteerd. Ramen zijn kostbaar en tja, je betaalt voor kwaliteit en service. Ik heb daar het volste vertrouwen in bij dit familiebedrijf.

Eerder dit jaar belde ik Duinmaijer ivm stormschade aan een dakraam, vol op de wind, op 5-hoog bij een familielid, ook in Amsterdam. Per direct werd een noodoplossing aangebracht, ook weer tegen een zeer billijke prijs.

Kortom, voor drie totaal verschillende werkzaamheden drie uitstekende ervaringen! Bedankt Duinmaijer!

Anrik Engelhard


NaamMarco van Ammers
PlaatsGraft
ReactieWij zijn uitermate tevreden over de verbouwing van onze garage in een fotostudio aan huis. In 7 weken tijd is het resultaat een mooie en praktische ruimte die zelfs de verwachtingen overtreft.
Al in het voortraject wordt actief meegedacht, en worden opties en alternatieven aangedragen. De offerte was overzichtelijk en gedetailleerd.
Tijdens de bouw is opvallend netjes gewerkt! Zelfs buren viel dit op, en kwamen het melden. Een 'ongelukje' met de betonlevering is prima opgelost.
Aan alles is het vakmanschap en kwaliteit te zien, het eindresultaat is dan ook mooier dan wij vooraf hadden ingeschat. Wij kunnen dan ook aannemersbedrijf Duinmaijer van harte aanbevelen!


NaamMark en Jenny
PlaatsDe Rijp
ReactieBedankt voor de geweldige wijze waarop wij onze droom hebben kunnen verwezenlijken. De professionaliteit spat er van het begin van het proces tot aan de oplevering vanaf. Van de precieze voorbereiding en het advies van Martijn tot het vakmanschap van André en collega’s, helemaal top! Bedankt hiervoor!


NaamS. Verfaille
PlaatsAmsterdam
ReactieWij zijn heel erg tevreden, de fa. Duinmaijer is een goede, betrouwbare en deskundige aannemer. Onze verbouwing is vlekkeloos verlopen.
Alles verliep exact volgens afspraak. Kwalitatief heel goed, door de werknemers wordt uitstekend werk geleverd. Er wordt samengewerkt met kwalitatief even goede elektra en loodgieterbedrijven. Bovendien zijn het ook nog heel prettige mensen. Wij wonen nu in een heerlijk appartement en kunnen deze firma van harte aanbevelen.


NaamM.Dalenberg
PlaatsDe Rijp
ReactieEr is weer puik werk geleverd!


NaamFam. Scheepers
PlaatsWestbeemster
ReactieWij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze verbouwing. De samenwerking is meer dan prettig verlopen. Kwaliteit staat bij jullie hoog in het vaandel en dat was heel prettig om te ervaren. Wij kunnen aannemersbedrijf Duinmaijer aan iedereen aanbevelen!


NaamHenk Prins
PlaatsMiddenbeemster
ReactieZeer tevreden. Plezierige, attente, hard werkende mensen die alles elke dag opruimen en
schoon maken. Overleg en suggesties in het werk. Uiteindelijk goed en fraai resultaat. Super blij mee.


NaamNick de Jong
PlaatsDe Rijp
ReactieHartelijk bedankt voor het prachtige frame in mijn ouderwetse koffer. De goocheltrucs passen er perfect in zoals ik aangaf. Super blij mee


NaamBraun-Tulp
PlaatsAmsterdam
ReactieZeer kundige timmerlieden en schilders. Alles netjes opgeruimd bij weggaan. Offerte is conform de uiteindelijke rekening. Zeker aan te bevelen dit bedrijf


NaamCarla Houben
PlaatsAmsterdam
ReactieBen zeer tevreden over de werkzaamheden van Duinmaijer in mijn huis in Amsterdam (monumentje) prachtig timmerwerk van John, impregnatie tegen vocht en diverse andere werkzaamheden. Alles conform de offertes en afspraken en in een goede sfeer.


NaamPhiline America
PlaatsAmsterdam
ReactieDuinmaijer heeft bij onze aanbouw uitstekend werk verricht en nazorg geboden. Fijn is ook dat er niet van de vooraf overeengekomen prijsafspraken wordt afgeweken.


NaamW.A. Kemper (St. Jan Boon)
PlaatsDe Rijp
ReactieZoals we dat wij de loop van de jaren inmiddels al hebben ervaren opereert het bedrijf Duinmaijer uitermate klantgericht. Als op locatie hak- en breekwerkzaamheden verricht dienen te worden is het afdekken van vloeren en ander kwetsbare delen van een interieur daar een goed voorbeeld van. Maar ook het "meedenken" om tot een praktische oplossing te komen is zo'n voorbeeld. Wij zijn tevreden over de dienstverlening van het bedrijf en zullen bij een volgende gelegenheid Duinmaijer zeker niet "overslaan"!!


NaamErik Konst
PlaatsSpijkerboor
ReactieDe door Duinmaijer uitgevoerde werkzaamheden zijn goed verlopen.
- present op de afgesproken plaats en tijdstip
- werk is gegaan zoals afgesproken
- geen meerwerk
- er werd veilig gewerkt.
Bij volgende werkzaamheden gaat wederom mijn voorkeur uit naar het team van Duinmaijer.


Naamvan Veeren
PlaatsAbcoude
ReactieDuinmaijer BV heeft gemotiveerde mensen in dienst en met het motto klant is koning.Wijzigingen in het werk is nooit een probleem en altijd via de kortste weg richting eindresultaat.


NaamMichel Groefsema, Rabobank
PlaatsPurmerend
ReactieHieronder enkele bevindingen
Goede en overzichtelijke offerte.
Prettige communicatie.
Meedenken in oplossingen.
Flexibele houding.
Nakomen van afspraken.
Hoog afwerkings niveau.
Adhoc opdrachten worden goed opgepakt.
Prettige werksfeer.


NaamThijs Kaptein
PlaatsDe Rijp
ReactieProfessioneel bouwbedrijf, met vakbekwame mensen die goed met je meedenken.
Zeer tevreden met het geleverde werk.


NaamFam Kalter
PlaatsAmsterdam
ReactieJullie hebben heel goed en degelijk werk verricht bij de volledige renovatie van een klassiek jaren 30 appt in amsterdam zuid. Alles is nu modern met behoud van het klassieke karakter omdat jullie in eigen beheer de onderdelen weer opnieuw konden maken zoals de lijsten, stijlen en de deuren en ramen.
Ook bleek dat jullie goed kennis hebben van de regelgeving en hier vlot mee konden omgaan. Eén minpuntje was dat jullie uiteindelijk ramen hebben gemaakt aan de voorzijde die niet open kunnen (worden dan te zwaar als
schuiframen) terwijl de bovenbuurman daar zelf wel in slaagde (openen
horizontaal) en het er toch als origineel uit ziet aan de buitenkant....
Bij een volgende klus zijn jullie weer de eersten...


NaamJ.W. de Haan, VVE Rijperhof
PlaatsDillenburg 17, De Rijp
ReactieAlles is goed verlopen, geen klachten


NaamR.J.J. Weetink
PlaatsDe Rijp
ReactieFrank, niets mis met jullie bedrijf! Gewoon zo doorgaan.
m. vr. gr


Trots dat o.a. tot onze klanten behoren: